Django – et stærkt og fleksibelt framework

En Django løsning gør tingene lette og overskuelige for dig. Django er et komplet framework med mange muligheder. Django er et ”open source system”, som betyder, at der altid vil være videreudvikling på platformen – du er således fremtidssikret med Django! Django adskiller sig på mange måder fra de mere gængse programmeringssprog bl.a. på grund af ”rapid development”, som medfører at fremtidige rettelser gennemføres uden forsinkelse eller nedetid for dig.

Hos Brandnewmedia får du 

Eksperter med stor ekspertise i forhold til framework. Vores medarbejdere har mange års erfaring med at sætte sig ind i komplekse problemstillinger, og vi bestræber os hver gang på at levere den bedst mulige skræddersyede løsning. Ring eller skriv til os og få rådgivning til, hvordan dit projekt kan udvikles og lad os vise dig, hvorfor vi er den bedste samarbejdspartner!

Med Django får du

En 100% skræddersyet løsning
Ingen dyre licensomkostninger
Et fremtidssikret produkt
Objektorienteret programmering

 

Thomas Hermand

+ 45 61 30 14 32
th@brandnewmedia.dk

[unex_ce_button id="content_74itw04eq,column_content_g24pz8ozs" button_text_color="#fa4700" button_font="custom_one" button_font_size="16px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="" button_padding="13px 38px 13px 38px" button_border_width="2px" button_border_color="#fa4700" button_border_radius="100px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="3px" button_bg_hover_color="#fa4700" button_border_hover_color="" button_link="th@brandnewmedia.dk" button_link_type="email" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]KONTAKT OS [/ce_button]