Markedsføring

Giv succesen en hjælpende hånd

Har du et website som trænger til en kærlig hånd? Eller udebliver successen, når du navigerer i det digitale landskab? Brandnewmedia har skabt over 300 webprojekter, og vi har indgående kendskab til, hvad der fungerer og skaber resultater. Der eksisterer ikke en færdig magisk formel for succes. Derfor skræddersyr vi en plan i samarbejde med dig, hvor der nøje er udvalgt et miks af tiltag som matcher dine ambitioner.

SEO og Google Adwords

Vi anvender søgemaskineoptimering (SEO) og Google AdWords til at skabe synlighed for og trafik til dit website. Med en effektiv indsats på både den organiske og den betalte søgning, kan du få dirigeret høj trafik af relevante og købeklare kunder til dit website hver dag.

Brugervenlighed og konvertering

Et optimeret website er afgørende, når du ønsker at dine besøgende udfører specifikke handlinger på dit website. Det kan eksempelvis være at gennemføre et køb, tilmelde sig til et nyhedsbrev, at downloade salgsbrochurer, anvende en kontaktformular etc.

Social Media (SoMe)

Optimal anvendelse af SoMe kan være afgørende for din forretning. Vi analyserer, hvordan der skabes synergi ved integrering af SoMe med din overordnede markedsføringsplan. Eksempelvis udarbejdelse af en plan for posts og andre udgivelser, integration med øvrige kanaler og platforme, teknisk opsætning af sporing og deleværktøjer etc.

Google Analytics

Få større indsigt i dine kunder, dit websites performance og i effekten af din markedsføring. Med Google Analytics får du værdifuld indsigt og overblik over dine vigtigste KPI’er. Du kan eksempelvis få indsigt i, hvor mange der besøger dit website, dine bedste trafikkilder og de besøgendes adfærd.

Thomas Hermand

+ 45 61 30 14 32
th@brandnewmedia.dk

[unex_ce_button id="content_k4itjuvrn,column_content_g24pz8ozs" button_text_color="#fa4700" button_font="custom_one" button_font_size="16px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="" button_padding="13px 38px 13px 38px" button_border_width="2px" button_border_color="#fa4700" button_border_radius="100px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="3px" button_bg_hover_color="#fa4700" button_border_hover_color="" button_link="th@brandnewmedia.dk" button_link_type="email" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]KONTAKT OS [/ce_button]