WordPress – et brugervenligt system

WordPress er et af de mest udbredte CMS – et CMS der er kodet i "open source". Der findes mange gratis tilføjelser og temaer til WordPress, som gør det nemt at udbygge dit website. WordPress kan bruges til både store og små hjemmesider, endda webshops. Det er nemt at administrere og vedligeholde et WordPress website. Det er enkelt at opdatere og lægge nyt indhold ind, tilføje nye sider og oprette nye kategorier. Vi skræddersyer din backend, så du kun har adgang til det, som du skal kunne redigere.

Hos Brandnewmedia får du

Et team der betragter sig som værende blandt landets førende inden for udvikling af websites i WordPress. Vi går altid målrettet efter at finde den bedste løsning, der passer lige til dig! Det eneste du skal gøre er at kontakte os for at få en gennemgang og rådgivning!

Med WordPress får du

Brugervenlig administration
Stor fleksibilitet
Overskuelig struktur
Effektiv søgemaskineoptimering
Simple og hurtige opdateringer

 

Thomas Hermand

+ 45 61 30 14 32
th@brandnewmedia.dk

[unex_ce_button id="content_odiglewyb,column_content_g24pz8ozs" button_text_color="#fa4700" button_font="custom_one" button_font_size="16px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="" button_padding="13px 38px 13px 38px" button_border_width="2px" button_border_color="#fa4700" button_border_radius="100px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="3px" button_bg_hover_color="#fa4700" button_border_hover_color="" button_link="th@brandnewmedia.dk" button_link_type="email" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]KONTAKT OS [/ce_button]