Attitude

Kunden

Sumh.dk står for ”sammenslutningen af unge med handicap”. Sumh.dk er en interesseorganisation, der blandt andet søger at fremme vidensdeling og netværk inden for unge med handicap.

Løsningen

Vi har udarbejdet et kreativt oplæg til initiativet Att!tude. Projektet har til formål at skabe opmærksomhed og åbenhed omkring handicapforholdene på festivaler. Projektet handler om en attitude-ændring, at turde stå frem og tale åbent om et tabubelagt emne. Vi har skabt en identitet, der bærer præg af stærke signalfarver og bombastisk typografi, der skaber opmærksomhed, kontrast og vækker nysgerrighed.

Leverancen

Visuel identitet (logo, brevpapir, visitkort, brevpapir, website design)

identitetidentitet
identitet4identitet4
øløl
identitet3identitet3
webweb
web2web2

Thomas Hermand

+ 45 61 30 14 32
th@brandnewmedia.dk

[unex_ce_button id="content_oyh3a9g1k,column_content_g24pz8ozs" button_text_color="#fa4700" button_font="custom_one" button_font_size="16px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="" button_padding="13px 38px 13px 38px" button_border_width="2px" button_border_color="#fa4700" button_border_radius="100px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="3px" button_bg_hover_color="#fa4700" button_border_hover_color="" button_link="th@brandnewmedia.dk" button_link_type="email" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]KONTAKT OS [/ce_button]