DCmedia

Kunden

DCmedia Hosting tilbyder skalerbare hosting-løsninger i "skyen". DCmedias tilgang til opgaveløsningen er at levere robust udvikling og vedligeholdelsesvenlige løsninger.

Løsningen

Vi har udviklet den visuelle identitet til DCmedia og har gennemført et komplet re-design af deres website. Det overordnede udtryk bærer præg af stærke kontraster i form af et moderne farveskema og det symbolske billede af skyen. Hovedformålet var at gøre et meget "teknisk" og komplekst produkt mere simpelt, uformelt og imødekommende.

Leverancen

Visuel identitet, website, SEO

Teknologier

WordPress

logoconstructionlogoconstruction
logoconstruction2logoconstruction2
identitetidentitet
visitkortvisitkort
webweb
web2web2
web3web3
web4web4

Thomas Hermand

+ 45 61 30 14 32
th@brandnewmedia.dk

[unex_ce_button id="content_h4naok9b1,column_content_g24pz8ozs" button_text_color="#fa4700" button_font="custom_one" button_font_size="16px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="" button_padding="13px 38px 13px 38px" button_border_width="2px" button_border_color="#fa4700" button_border_radius="100px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="3px" button_bg_hover_color="#fa4700" button_border_hover_color="" button_link="th@brandnewmedia.dk" button_link_type="email" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]KONTAKT OS [/ce_button]