Epista

Kunden

Epista IT er en specialiseret konsulentvirksomhed, der gennem IT-løsninger hjælper nationale og internationale farmaceutiske virksomheder med at forfine og optimere deres forretningsprocesser og nå deres mål. Epista IT og datterselskabet Epista AT leverer tekniske løsninger indenfor automation, IT, og complience. Epista IT er en virksomhed i vækst og har inden for en kort årrække vist imponerende resultater i såvel øget kundetilgang som omsætning.

Løsningen

Fra komplekst til enkelt design, hvor brugeroplevelsen er i top. Epista IT ønskede et nyt responsivt website med en simpel struktur, hvor relevant information var nemt tilgængelig for brugeren. Igennem analyse af tidligere webdata blev websitet designet med udgangspunkt i at øge trafikken til sitet og skabe en lavere bounce rate (afvisningsprocent). Igennem en ny struktur og konverteringsoptimering er websitet blev optimeret ud fra de bedste standarder. Resultatet er et velfungerende og simpelt website med en markant stigning i antallet af besøgende.

Leverancen

Design, programmering, projektledelse, SEO-optimering

Teknologier

Drupal 7

screen1screen1
screen2screen2
screen3screen3

Thomas Hermand

+ 45 61 30 14 32
th@brandnewmedia.dk

[unex_ce_button id="content_3mh4h82fh,column_content_g24pz8ozs" button_text_color="#fa4700" button_font="custom_one" button_font_size="16px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="" button_padding="13px 38px 13px 38px" button_border_width="2px" button_border_color="#fa4700" button_border_radius="100px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="3px" button_bg_hover_color="#fa4700" button_border_hover_color="" button_link="th@brandnewmedia.dk" button_link_type="email" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]KONTAKT OS [/ce_button]