HOWE

Videreudvikling på Drupal-hjemmeside

HOWE er en ledende producent af pladsbesparende og multi-anvendelige møbelløsninger og har blandt andet rettigheder til at producere stole fra designeren Arne Jacobsens. Specifikt, ”Tungen” og ”Munksgaardstolen”, som du måske bedre kender som ”Mosquito-stolen” (Myggen). Koncernen operer worldwide og har utallige løsninger ud og stå hos både store og små virksomheder, organisationer og institutioner. Du kan se deres referencer her.

Gennemgang af kode var springbrættet

I 2014 fik HOWE udviklet en ny hjemmeside i Drupal CMS. Allerede fra starten havde den nye hjemmeside udfordringer. I den forbindelse ønskede man at få syn for sagen fra en uvildig tredjepart og på den baggrund blev et samarbejde indledt mellem HOWE og Brandnewmedia.

Opgaven gik helt enkelt ud på at Brandnewmedia skulle løse nogle udviklingsopgaver på HOWE’s nye hjemmeside. Det var vigtigt for opgavens succes at ”switching costs” blev holdt til et minimum.

Derfor gennemførtes en kode-gennemgang, som skulle sikre at Brandnewmedia fik opbygget en grundig forståelse for systems opbygning, samt sikret at eventuelle graverende fejl i systemet blev fundet forud for en implementering af nye features.

Alt dette og de senere udviklingsopgaver er forløbet smertefrit og vi ser frem til et godt samarbejde med HOWE.

Thomas Hermand

+ 45 61 30 14 32
th@brandnewmedia.dk

[unex_ce_button id="content_uqwaa6oqn,column_content_g24pz8ozs" button_text_color="#fa4700" button_font="custom_one" button_font_size="16px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="" button_padding="13px 38px 13px 38px" button_border_width="2px" button_border_color="#fa4700" button_border_radius="100px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="3px" button_bg_hover_color="#fa4700" button_border_hover_color="" button_link="th@brandnewmedia.dk" button_link_type="email" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]KONTAKT OS [/ce_button]