Kræz

Kunden

Cafe Kræz med unik beliggenhed og atmosfære i Odense. Om dagen er Cafe Kræz en hyggelig cafe med et stort udvalg på menukortet og sublim god kaffe. I weekenderne forvandler stedet sig til en natklub med standup underholdning, livemusik og Dj´s. 

Løsningen

Vi har gennem de sidste 8 år været markedsføringsansvarlige for Cafe Kræz i forhold til kommunikationsopgaver samt digital strategi. Opgaverne har været mange og alsidige og har bidraget til at skabe en af Danmarks mest succesfulde cafeer målt på omsætning og resultat.

Leverancen

Website, menukort, flyers, annoncer, strategi for og indhold til Social Medier, SEO, Adwords, tekster m.m.

Teknologier

WordPress

vinduevindue
FlyersFlyers
webweb
web2web2

Thomas Hermand

+ 45 61 30 14 32
th@brandnewmedia.dk

[unex_ce_button id="content_zpba5jg1s,column_content_g24pz8ozs" button_text_color="#fa4700" button_font="custom_one" button_font_size="16px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="" button_padding="13px 38px 13px 38px" button_border_width="2px" button_border_color="#fa4700" button_border_radius="100px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="3px" button_bg_hover_color="#fa4700" button_border_hover_color="" button_link="th@brandnewmedia.dk" button_link_type="email" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]KONTAKT OS [/ce_button]