Selmer Vin

Kunden

Selmer Vin ejes af Lars Selmer, der har mere end 25 års erfaring i vinbranchen. Selmer Vin er en engrosvirksomhed, der sælger kvalitetsvine til underleverandører i Danmark. Vinene kommer fra en række nøje udvalgte vinhuse fra forskellige steder i verden og importeres herefter direkte til Danmark.

Løsningen

Vi har designet og udviklet et responsivt website, der lægger vægt på den særlige stemning, der er omkring de vinhuse, som Selmer vin samarbejder med. På siden har vi fjernet alle unødige elementer for at kunne fokusere på det væsentlige – at skabe viden om de vine som Selmer Vin forhandler. Siden har en simpel, overskuelig struktur med fokus på det visuelle udtryk og flotte billedmateriale. Websitet er integreret med nyhedsbrevsystemet Mailchimp, hvor Selmer Vin kan fremsende nye spændende tilbud til sine kunder.

Se løsningen
her.

Leverancen

Website, integration med Mailchimp, hosting

Teknologier

WordPress

iphoneiphone
BillederBilleder
webweb
web2web2
responsiveresponsive
web3web3
web4web4

Thomas Hermand

+ 45 61 30 14 32
th@brandnewmedia.dk

[unex_ce_button id="content_5g15bydes,column_content_g24pz8ozs" button_text_color="#fa4700" button_font="custom_one" button_font_size="16px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="" button_padding="13px 38px 13px 38px" button_border_width="2px" button_border_color="#fa4700" button_border_radius="100px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="3px" button_bg_hover_color="#fa4700" button_border_hover_color="" button_link="th@brandnewmedia.dk" button_link_type="email" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]KONTAKT OS [/ce_button]