Umashi

Kunden

Umashi er en af de mest populære sushirestauranter i Odense. Umashi har specialiseret sig i at tilberede den fornemmeste japanske sushi fremstillet af friske råvarer. Umashi leverer desuden mad ud af huset til større arrangementer.

Løsningen

Vi har for restaurant Umashi varetaget ansvaret for den løbende optimering af alle digitale løsninger og udviklet en ny og moderne identitet. Det visuelle univers er minimalistisk og elegant og består af skarpe kontraster og bløde kanter. Målet har været at skabe flere besøgende og bestillinger i restauranten, hvilket er lykkedes med en kraftig stigning i restaurantens omsætning.

Leverancen

Visuel identitet, menukort, emballage design, Website, SEO, Adwords

Teknologier

WordPress

menukortmenukort
logologo
restaurantrestaurant
menukort2menukort2
menukort3menukort3
menukort4menukort4

Thomas Hermand

+ 45 61 30 14 32
th@brandnewmedia.dk

[unex_ce_button id="content_8p4my3mxm,column_content_g24pz8ozs" button_text_color="#fa4700" button_font="custom_one" button_font_size="16px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="" button_padding="13px 38px 13px 38px" button_border_width="2px" button_border_color="#fa4700" button_border_radius="100px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="3px" button_bg_hover_color="#fa4700" button_border_hover_color="" button_link="th@brandnewmedia.dk" button_link_type="email" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]KONTAKT OS [/ce_button]